Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Затриманий на Київщині викрадач жінки виявився ще й вбивцею. ВІДЕО

У листопаді 2017 року на спецлінію «102» надійшло повідомлення від родичів щодо зникнення 64-річної жінки, яка не з’явилася ні на роботі, ні вдома і не відповідала на телефонні дзвінки.

Трохи пізніше викрадачі дали про себе знати, подзвонивши родичам зниклої жінки, та вимагали за її звільнення 100 000 доларів США.

Діти зниклої жінки одразу звернулися до правоохоронців.

Правоохоронцям Київщини вдалося з’ясувати, де тримають заручницю і провести успішну спецоперацію по її звільненню. Зловмисники тримали жінку  в гаражному боксі на території одного з гаражних кооперативів Києва. З нею все добре, вона жива і здорова.

Під час звільнення заручниці було затримано зловмисників. Ними виявилися 32-річний уродженець Луганської області та 36-річна уродженка Донецької області, які тимчасово проживали в Києві.

Викрадачі одразу були затримані в порядку ст. 208 КПК України. Наразі слідчим управлінням Київської області їм обом повідомлено про підозру. Києво-Святошинським районним судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та поміщено до ДУ «Київський слідчий ізолятор».

Під час проведення негласних слідчих дій відносно чоловіка-викрадача було отримано оперативну інформацію, що він має причетність і до вчинення умисного вбивства в селі Гореничі Києво-Святошинського району навесні 2016 року, під час якого отримав поранення з травматичної зброї.

Підозрюваний проник до чужого будинку, де вчинив жорстоке фізичне насильство над сім’єю з трьох чоловік: 49-річним господарем будинку, його 51-річною дружиною та їхнім 17-річним сином. Зловмисник наніс господарям будинку декілька ударів битою по різним частинам тіла та відкрито заволодів ювелірними виробами та грошовими коштами в розмірі 35 000 гривень, після чого зник у невідомому напрямку.

Варто зазначити, що нападник просто забив битою господаря будинку, в результаті отриманих тілесних ушкоджень останній помер.

Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що потерпілий намагався захистити свою родину і чинив збройний опір, застосувавши проти нападника пристрій для відстрілу гумовими кулями і наніс йому деякі тілесні ушкодження, проте зупинити нападника чоловікові так і не вдалося.

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (Розбій ), а також ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 189 (Вимагання), ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

▪️ 27 квітня 00:30 м. Харків удар С-300 по території 3-ї психлікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення п...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпро...

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального пок...

X