Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Сумщині поліція ліквідувала чергове наркокубло. ФОТО

Організував  притон 33-річний сумчанин. Мало того, що він сам виготовляв та споживав наркотичний засіб, до того ж, надавав власне житло  для виготовлення та споживання наркотиків і іншим наркозалежним.

Працівники поліції, котрі завітали до його квартири з санкцією на обшук, застали в приміщенні самого господаря, та двох його товаришів.

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП області під процесуальним керівництвом сумської місцевої прокуратури, при підтримці співробітників роти особливого призначення викрили в одній з приватних квартир обласного центру наркопритон.  Власник житла, 33-річний сумчанин, вже довгий час ін‘єкційно вживає власноруч виготовляємий опій ацетильований.

На момент візиту правоохоронців у нього в квартирі перебували  ще двоє громадян. Як припускають працівники поліції – господар квартири не тільки сам вживає свій «продукт», а й реалізує його іншим наркозалежним, котрі споживають його тут же, в цій же квартирі.

«Наші співробітники в ході обшуку вилучили посуд та інгредієнти для виготовлення наркотичної речовини «опій ацетильований», а також вже готову речовину, розфасовану в кілька медичних шприців, - коментує ситуацію Олександр Ройко, т.в.о.начальника УПН ГУНП області. -  До того ж, було виявлено та вилучено й близько 20 грамів марихуани. Наразі слідчі в рамках відкритого за ознаками ч.2 ст. 317 КК України все вилучене  направляють на експертне дослідження. Що стосується організатора притону –  вирішується питання про затримання його в порядку ст. 208 КПК України та оголошення повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 317 КК України».

Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде прийнято рішення і про відкриття додаткових кримінальних проваджень – за ст.ст. 307 і 309  КК України.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X