Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Київські поліцейські оперативно затримали викрадача автомобіля. ФОТО

Оперативники за декілька годин встановили особу, причетну до викрадення машини у Святошинському районі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Святошинського управління поліції від літнього киянина надійшло повідомлення про зникнення його легковика. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На місці події правоохоронці опитали потерпілого, а також можливих свідків та очевидців. Попередньо було встановлено, що правопорушник проник до автомобіля за допомогою спеціальних інструментів, після чого відвіз автомобіль за межі міста, де залишив, знявши акумулятор.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного та місцезнаходження викраденого транспортного засобу. Автомобіль повернули законному власнику.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 20-річний мешканець Київської області.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва, Наталія Ярема

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X