Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Харківщині СБУ ліквідувала чергове угруповання наркоторгівців. ВІДЕО

Співробітники Служби безпеки України блокували у Харківській області діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на збуті наркотичних засобів.

Оперативники спецслужби встановили, що до складу групи входили місцеві жителі, зокрема колишні працівники правоохоронних органів. Через розгалужену мережу дилерів наркоділки продавали макову соломку на території регіону.

Для маскування протиправної діяльності зловмисники змішували наркотичний засіб з харчовим маком та фасували «товар» під виглядом легального продукту. Для виробництва «продукції» учасники угруповання використовували складські приміщення, розташовані в обласному центрі.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України правоохоронці задокументували низку фактів збуту наркотиків.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили за місцями проживання зловмисників та на «виробництві» підготовлений для продажу наркотичний засіб, понад десять літрів розчиннику, що використовувався як прекурсор, фасувальне обладнання, пакувальну тару, а також гроші, одержані від незаконної діяльності.

За висновками експертів вартість вилученої партії «товару» за цінами «чорного ринку» становить понад один мільйон гривень.

Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з Головним управлінням Нацполіції в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

За матеріалами прес-центру СБУ

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X