Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Озброєний напад на магазин розкрила поліція Закарпаття. ФОТО

У селі Дубриничі Перечинського району двоє молодиків, погрожуючи охоронцеві пістолетом, скоїли вночі розбійний напад на цілодобовий магазин.

Поліція затримала нападників, вилучено речові докази. За даним фактом триває розслідування.

Уночі 12 березня в селі Дубриничі Перечинського району було скоєно розбійний напад на цілодобовий магазин. У крамницю близько 03:40 год. вдерлися двоє невідомих у масках, які були озброєні пістолетом і битою. Погрожуючи зброєю дівчині-продавцеві та охоронцеві крамниці, бандити забрали з каси гроші в сумі 20 тисяч гривень, відібрали від потерпілих мобільні телефони й втекли.    

 

Над розкриттям цього резонансного злочину, окрім Перечинської поліції, працювали й працівники обласного апарату поліції, зокрема Управління карного розшуку, кінологи тощо. 

Учора, 20 березня, злочин було розкрито. Для затримання розбійників залучалися бійці спецпідрозділу поліції «Корд». 

За підозрою в скоєнні розбійного нападу затримано двох жителів села Зарічево Перечинського району віком 20 і 21 рік. Один із них раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за грабіж та умисне тяжке тілесне ушкодження. 

В затриманих вилучено пневматичний пістолет, биту та речові докази по кримінальному провадженню. 

За даним фактом триває розслідування. Злочин кваліфікується як розбійний напад, поєднаний з проникненням у приміщення (ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України). За це передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Відносно затриманих наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також слідчі перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів на території краю.  

 За матеріалами ВК ГУНП у Закарпатській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X