Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві розшукуваний за вбивство росіянин підірвався на гранаті. ВІДЕО

Як повідомляє київська поліція: вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Подія трапилася вчора близько 23-ї години на проспекті Науки. До поліції надійшло повідомлення, що у Голосіївському районі столиці пролунав вибух.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції, вибухотехніки та патрульні поліцейські.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, після огляду місця події правоохоронці припускають, що вибух трапився через необережне поводження з вибуховим пристроєм:

«Поліцейські встановили особу загиблого, це - 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні та винаймав квартиру на проспекті Науки».

Під час огляду вибухотехніки вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, кілька паспортів різних держав та мобільні телефони.

«Матеріали належним чином зареєстрували до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Зараз слідчі визначаються з правовою кваліфікацією події»,- додав Олег Волошин.

Увага! Подробиці та деталі події у вечірньому ефірі нашого телеканалу та на нашому сайті.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X