Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який спробував підкупити начальника поліції

Мешканець Хмельницької області пообіцяв 400 доларів США як «подяку» начальникові Городоцького відділу поліції за повернення вилученого автомобіля.

На передачі «авансу» посадовцю поліції чоловіка затримали працівники внутрішньої безпеки та місцевої поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури.

Начальник Городоцького відділу поліції звернувся до Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ і повідомив про наміри одного з мешканців району надати йому неправомірну вигоду.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі прокуратури Городка розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Хабар у розмірі 400 доларів США запропонував посадовцю поліції 23-річний раніше неодноразово судимий за крадіжки з помешкань житель смт. Лісоводи. Домовитися шляхом підкупу чоловік намагався з метою повернення вилученого у нього автомобіля.

01 лютого цього року хабародавця затримали у кабінеті очільника відділу поліції оперативники УДВБ НПУ, слідчі Чемеровецького та Городецького ВП, під процесуальним керівництвом прокуратури, відразу після передачі ним першої частини від обіцяної суми.

Наразі обвинувальний акту у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 369 ККУ, вже скеровано на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами ВК ГУНП у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Хмельницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X