Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В одній з харківських квартир вибухнув газ, є поранені

Внаслідок події постраждали двоє мешканців квартири. 37-річний чоловік та 49-річна жінка отримали опіки 1 та 2 ступеню. Стан їх здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Конторська стався вибух газової колонки, надійшло до поліції 9 квітня близько 19:32.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП в Харківській області, спеціалісти вибухотехнічного управління, ПДПЧ.

Правоохоронці встановили, що цього дня у квартирі, де мешкають постраждалі, робітниками газової служби була встановлена газова колонка. Після від'їзду коммунальників, подружжя, не дотримуючись заходів особистої безпеки, включили колонку. Через кілька хвилин пролунав вибух з послідуючим незначним займанням речей у прибудові. Пожежу було ліквідовано.

Евакуація мешканців будинку не проводилася. Вибухом пошкоджено газову колонку, шпалери та завіски на вікнах. Сусідні квартири та їхні мешканці не постраждали.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі заяв і повідомлень Новобаварського відділу поліції. Проводиться подальша перевірка.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X