Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Луганщині засуджено злочинця, який погрожував вбивством прокурору

Раніше судимий за незаконне зберігання наркотичних засобів мешканець м. Лисичанська знову потрапив під суд за вчинення розбою, поєднаного з проникненням до житла.

Проте, обвинувачений не погодився з рішенням суду, яким його було засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна  та апелював його в суді.

14-го березня 2018 року у приміщенні апеляційного суду Луганської області колегія суддів оголосила ухвалу про залишення вироку без змін – 8  років за ґратами. Після цього чоловік привселюдно висловлював погрози вбивством на адресу прокурора, яка підтримувала в суді публічне обвинувачення, у зв’язку з тим, що прокурор заперечувала проти задоволення вимог апеляційної скарги обвинуваченого та наполягала на призначенні судом покарання у вигляді реального позбавлення волі.

Розцінюючи вказані погрози як реальні, зокрема у залі суду чоловік погрожував вдарити її по голові молотком,  прокурор звернулася з відповідною заявою до поліції.

За даним фактом слідчими поліції було розпочато кримінальне провадження.

Під час судового засідання, де розглядали справу про погрозу прокурору, обвинувачений свою вину у інкримінованому йому злочині не визнав.

Рішенням суду мешканцю Лисичанська  за погрози прокурору вбивством призначено максимальне покарання у вигляді 3 років ув’язнення та приєднано невідбуту частину покарання, призначеного за розбій.

Чоловіка остаточно позбавлено волі строком на 7 років.

За матеріалами прес-служби прокуратури Луганської області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Луганська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X