Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Буковини встановлює обставини смерті двох чоловіків. ВІДЕО

В обох випадках на тілах померлих не виявлено видимих ознак насильницької смерті. Наразі проводяться слідчі дії, призначено низку експертиз.

Напередодні до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла 51-річного чоловіка без ознак життя у квартирі по вулиці Івасюка у Чернівцях.

На місце події одразу виїхало керівництво поліції області, оперативники Управління карного розшуку, слідчо-оперативні групи ГУНП і Шевченківського відділення поліції та експерт-криміналіст.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Пізніше цього ж дня тіло невідомого чоловіка без ознак життя було виявлено у селі Шипинці Кіцманського району. В результаті проведених першочергових слідчих дій працівники поліції встановили особу померлого – 36-річного жителя Снятинського району Івано-Франківської області. За життя чоловік мав психічні порушення та з 4-го квітня перебував у розшуку, як безвісти відсутній.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернівецькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернівецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X