Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Житомирщині суд обрав захід підозрюваному у вбивстві сусідки

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, вчиненого жителем Попільнянського району.

Клопотання, погоджене з прокуратурою області про обрання підозрюваному у вбивстві запобіжного заходу у виді тримання під вартою, розглянуто судом.

Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру грошової застави.

Установлено, що 59-річний чоловік, маючи тривалу неприязнь до сусідки, умисно протиправно заподіяв їй смерть.

Трагічна подія у с. Квітневе Попільнянського району сталася 11 квітня цього року, близько 11 год. Підозрюваний, побачивши 80-річну сусідку, яка проходила повз його помешкання, вибіг на дорогу, схопив літню жінку за шию, затягнув на своє подвіря, де задушив її. А щоб приховати сліди вбивства, зловмисник на власному автомобілі вивіз труп на околицю села, де у лісопосадці прикидав сухими гілками.

Правоохоронці розкрили злочин вже наступного дня, коли до них звернулися рідні пенсіонерки та повідомили про її зникнення.

 Наразі у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в області.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

За матеріалами прес-служби прокуратури Житомирської області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X