Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Ковелі під час пожежі загинули двоє літніх людей. ФОТО

03 травня о 04:06 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на вулиці Рєпіна у місті Ковелі. До місця виклику за декілька хвилин прибули працівники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля Управління ДСНС області у складі двох відділень. На момент прибуття вогонь охопив дерев’яну веранду, сягнув даху, перекриття й поширився на житлові кімнати.

Працівники ДСНС у складі 2-х ланок газодимозахисної служби вирушили на пошук людей та одночасно здійснюючи гасіння пожежі. За свідченням очевидців, у будинку перебували 91-річний чоловік та його 87-річна дружина. Тіла подружжя співробітники ДСНС виявили у помешканні.

О 04:28 пожежа локалізована, ліквідована – о 05:15.

Вогнем знищені речі домашнього вжитку, меблі, пошкоджені дах та перекриття.

Причина пожежі та обставини загибелі людей встановлюються. За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок короткого замикання електромережі.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Волинській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Волинська

На спецлінію “101” надійшло повідомлення про те, що в селищі Кельменці Кельменецької територіальної громади, під час проведення ремонтни...

До оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про те, що теличка потрапила в пастку, а саме впала в о...

X