Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Масову бійку між селянами та таксистами розслідує поліція Миколаївщини

У селищі Котлярове Вітовського району Миколаївської області відбувся конфлікт та обопільна бійка між групами перевізників та місцевими мешканцями.

Конфлікт було локалізовано завдяки професійним та злагодженим діям посилених нарядів груп реагування патрульної поліції, бійців роти поліції особливого призначення ГУНП області та підрозділу ТОР, які забезпечили охорону публічного правопорядку та не допустили подальшого розвитку конфліктної ситуації та її ускладнень.

З’ясувалось, масовій бійці передувала сварка між 50-річним водієм таксі та його двома пасажирами 24-х та 25-ти років від яких він отримав замовлення, прибувши у с. Котлярове. Під час руху автомобіля чоловіки вживали спиртне та почали палити, на що отримали від водія зауваження та попередження про відмову у подальшому транспортуванні. В результаті між сторонами виникла словесна перепалка, в ході якої, за сигналом перевізника, на місце події прибули ще два автомобіля таксі.

Не бажаючи конфліктувати з водіями, пасажири розрахувались перевізником за послуги, сплативши 200 грн, та попросили відвезти назад до селища, звідки він отримав замовлення. 

По прибуттю до с. Котлярове між перевізниками та пасажирами знову виник конфлікт, але у цей момент на допомогу молодикам прийшла компанія односельців. У свою чергу водії таксі покликали на допомогу своїх колег, що в результаті призвело до масової сутички у якій брала участь близько  150 осіб з однієї та з іншої сторони.
В результаті тілесні ушкодження у вигляді забоїв та саден обличчя і голови отримали троє осіб: двоє перевізників та один з пасажирів. Проте чоловіки, отримавши необхідну медичну допомогу, від написання офіційної зави у поліцію відмовились.

Співробітники слідчо-оперативної групи Вітовського відділу поліції встановили особи та опитали учасників та свідків події.

На теперішній час за вказаним фактом тривають слідчі дії, поліцейські встановлюють всі обставини. За результатами перевірок буде надана правова оцінка діям кожного з учасників конфлікту.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X