Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Стрілянину з пораненим у кафе розслідує київська поліція. ФОТО

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка у кафе, розташованому на вулиці Автозаводській. За адресою негайно виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Свідки події повідомили, що в закладі відбувся конфлікт між чоловіками. Пізніше до одного з них приєднались його друзі та словесна перепалка переросла у бійку. Після цього один з учасників сварки дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрелив у опонента. Потерпілий отримав  поранення ноги, тож йому викликали «швидку», яка надавала необхідну медичну допомогу. Тим часом компанія «стрільця» зникла з місця події на автомобілі. 
Оперативний черговий ввів спеціальний поліцейський план для затримання зловмисників. Вже через годину по вулиці Андрія Малишка правоохоронці зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль, у якому знаходилася компанія чоловіків та дві дівчини.

У салоні іномарки поліцейські знайшли предмет, схожий на пістолет, а при поверхневому огляді у дівчат виявили пакет з пігулками білого кольору. Усі заборонені предмети направили на проведення експертиз.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Це - четверо громадян іншої держави. Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Наразі триває комплекс слідчих дій, з метою встановлення участі кожного із підозрюваних у вчиненному злочині.

Відділ комунікації поліції Києва
Діана Шутько

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X