Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Харківщині батька судитимуть за вбивство маленького сина

Ізюмська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного мешканця смт. Шевченкове, який, за даними слідства, жорстко розправився з 7-річним сином.

Як розповів заступник керівника Ізюмської місцевої прокуратури Олександр Михалік, чоловікові інкримінується умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю.

Наприкінці лютого цього року чоловік «виховував» своїх малолітніх дітей. На думку батька, семирічний хлопчик та восьмирічна дівчинка погано поводилися, бешкетували та не слухалися. Лайка перейшла в бійку. Обвинувачений схопив сина та жбурнув його на металеву стійку ліжка. Дитина вдарилася тім’яною частиною голови. Майже одразу травмований хлопчик почав скаржитися на сильний біль. Його нудило, йому було важко ходити, бо його хитало.

Однак «вихователь» не викликав «швидку» та забороняв робити це дружині. Малий слабшав і вже не вставав з ліжка.

Лише на п’яту добу до сім’ї завітали гості. Вони побачили, що з дитиною не все гаразд і викликали лікарів. Однак медики, що приїхали за викликом констатували смерть малолітнього. За даними судово-медичної експертизи потерпілий отримав черепно-мозкову травму з численними крововиливами, перелом лінійного склепіння черепа з подальшим набряком головного мозку.

Слід зазначити, що сім’я загиблого першокласника перебувала на обліку в місцевій службі в справах сім’ї та молоді, оскільки голова родини вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень старшій доньці. Коли дівчинці ще не виповнилося чотири роки, батько також виховував її побоями. Він кілька разів вдарив доньку в живіт. Малеча отримала травму у вигляді розриву одного з внутрішніх органів.

Наразі на вимогу прокуратури підозрюваний перебуває під вартою. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Харківської області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X