Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі ліквідовано міжрегіональну банду збувачів важких наркотиків. ВІДЕО

Зловмисники збували метадон та трамадол  в Центральному та Південному регіонах України. Працівники Департаменту протидії наркозлочинності спільно зі Службою безпеки України та спецпідрозділами провели 14 обшуків у Дніпропетровській  та Запорізькій областях.

Під час обшуків правоохоронці вилучили наркотики та прекурсори на загальну суму понад півмільйона гривень. Правоохоронці затримали основних членів групи на одному з автошляхів Дніпропетровщини під час їхньої оборудки з продажу особливо великої партії наркотиків. Встановлено, що члени злочинної групи не лише збували, а й виготовляли наркотичний засіб - метадон.

Завдяки професійним діям правоохоронців діяльність лабораторії припинено, а особу, яка безпосередньо синтезувала метадон, - затримано. Також вилучено велику кількість прекурсорів.

Так, зловмисники є учасниками закритої групи, створеної на етнічній основі. Члени групи збували наркотичні засобі виключно обмеженому колу осіб та чинили серйозний вплив на криміногенну ситуацію в Україні.

Серед затриманих є впливові у кримінальних колах особи, яким тривалий час вдавалося уникати кримінальної відповідальності. 

На теперішній час проводиться досудове розслідування злочинів, скоєних членами зазначеного угруповання. Розпочато процедуру  арешту майна підозрюваних, серед якого 8 об’єктів  нерухомості в Запоріжжі, Києві, а також три автомобілі.

Загалом під час документування злочинної групи вилучено близько півкілограма метадону та 11 тисяч пігулок трамадолу. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі. Слідство триває. 

За матеріалами ВК ГУНП у Запорзькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X