Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Житомирщині давня неприязнь врешті решт призвела до вбивства

Жителька с. Морозівки повідомила про смерть свого 69-річного батька. Під час огляду тіла у чоловіка було виявлено садна та забої. Відповідне експертне дослідження підтвердило, що він помер через отримані травми. Поліцейські встановили та затримали причетного до їх нанесення уже того ж дня.

Уранці  заявниця знайшла свого батька в його подвір’ї мертвим. Для перевірки обставин події до села виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції, працівники якої звернули увагу серед іншого на наявність саден та забоїв на тілі чоловіка.

Під час судово-медичної експертизи було встановлено, що його смерть настала унаслідок закритої черепно-мозкової травми та  крововиливу під оболонку головного мозку.

Було встановлено, що напередодні увечері у померлого виник конфлікт з жителем сусіднього села Красилівки.  

- Чоловіки  зустрілися на березі річки Церем, щоб розібратись у давніх неприязних стосунках, проте натомість  між ними виникла суперечка, яка швидко перейшла у побиття загиблого, - розповів т.в.о. начальника слідчого відділу Новоград-Волинського ВП Іван Запоточний.

Після розбірок літній чоловік ще зміг дійти до свого обійстя та присісти на лавці у подвір’ї. Поряд з нею уранці його і знайшла донька.

Відтак 54-річного підозрюваного у нанесенні смертельних травм поліцейські затримали.  Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Чоловікові за скоєне може загрожувати ув’язнення на термін від 7 до 10 років.

 За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X