Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині затримали винних у двох резонансних вбивствах. ФОТО

Розслідування зухвалого вбивства директора компанії “Caparol”, що сталося у вересені 2016 року в с. Крушинка, Васильківського району, тривало майже три роки. Слідчим вдалося повністю встановити процес підготовки злочину, виконання і знищення речових доказів.

У січні цього року сталося ще одне вбивство: начальника відділу реклами Київського метрополітену. Тоді правоохоронці зауважили, що підготовка, скоєння і приховування слідів злочину – ідентичні з вищезазначеним.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваних у вчинені особливо тяжких злочинів насильницького характеру.

Кримінальна поліція Київщини, слідчі, спецпризначенці, під процесуальним керівництвом прокуратури області,  провели 21 невідкладний обшук, в ході яких зібрано безперечні докази їх причетності до вбивств.  Було вилучено, зброю, боєприпаси, документи, жорстки диски .

Наразі сімох підозрюваних, організаторів та виконавців затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам оголошені підозри за створення злочинної організації та скоєння двох умисних вбивств вчинених на замовлення.

Відкрииті кримінальні провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) та за ст. 255 (Створення злочинної організації) Кримінального кодексу України.

За матеріалами ГУНП у Київській області. 

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X