Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Миколаївщині затримали трьох серійних крадіїв під час чергового злочину

Зловмисники саме йшли вулицею із викраденим скейтом, валізою з інструментами та іншим майном, які викрали з комори між поверхами в багатоквартирному будинку по вул. Чайковського. Побачивши поліцейських – намагались утекти, але були одразу ж затримані. Зараз правоохоронці перевіряють їхню причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району та Миколаєва.

Оперативники Інгульського відділу поліції, відпрацьовуючи територію обслуговування, звернули увагу на трьох чоловіків, які швидко йшли вулицею, тримаючи у руках скейт, валізку, коробку та пакети. Поліцейські впізнали у перехожих колишніх злодіїв, яких вони раніше затримували за скоєння крадіжок.

Співробітники поліції з’ясували, що зловмисники за допомогою викрутки проникли у комору, яку мешканці облаштували між поверхами будинку. Забравши найцінніше на їхню думку майно – накивали п’ятами та збирались продати викрадене.

Усі троє чоловіків, 30, 34 та 36 років, впродовж цього року звільнились із місць позбавлення волі та продовжили свій злочинний промисел.

Оглянувши замок у дверях комірчини, криміналісти виявили сліди зламу. А власниця майна, яке викрали злодії, впізнала свої речі та розповіла, що справді зберігала їх у коморі як такі, якими рідко користувалась.

Наразі встановлено причетність зловмисників до скоєння ще однієї крадіжки з аналогічного приміщення. Звідти злочинці викрали три велосипеди.

Слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст.185 КК України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк ввід трьох до шести років.

Зараз поліцейські затримали зловмисників у порядку ст. 208 КПК України та перевіряють їхню причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

За процесуального керывництва прокуратури вирішуватиметься питання щодо оголошення їм про підозру і обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами ГУНП у Миколаївській області. 

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

X