Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині групу комунальників підозрюють у привласненні коштів

Слідчі поліції Київщини проводять досудове розслідування за фактом розтрати майже 150 тисяч гривень в результаті неправомірного оформлення документів із реконструкції котельні на Вишгородщині.

Завдяки професійно проведеним слідчим діям поліції, спільників викрили. Це керівники комунального підприємства та приватної будівельної фірми.  

У ході розслідування встановлено, що директор комунального підприємства Демидівської сільради заключив договір з однією із приватних фірм на проведення ремонтних робіт котельні.  

Утім, з метою заволодіння частиною коштів, керівник КП, використовуючи своє службове становище, підписав акти виконаних робіт та довідки про вартість із неправдивими відомостями.

У документах містилися завищені обсяги реконструційних робіт та будівельних матеріалів. Після чого Держказнчейство перерахувало гроші на рахунок будфірми (більш як 500 тис.грн). Її директор отримав змогу розпоряджатися ними на власний розсуд.

Під час проведення експертизи встановили, що робіт на об’єкті недовиконано майже на півтори сотні тисяч гривень.

Фігурантам справи повідомлено про підозри. Відносно керівника будівельного товариства, матеріали вже направлено до суду. Щодо директора комунального підприємства триває досудове розслідування. Поліція проводить додаткові експертизи.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X