Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Донеччині знайдено тіло чоловіка, якого розшукували майже рік

Під час відпрацювання Мар’їнського району правоохоронці отримали та взяли в роботу інформацію про те, що на території села Дачного сталося вбивство. 

Слідчо-оперативна група та експерти знайшли скелетовані рештки людини та розпочали досудове розслідування за фактом тяжкого злочину. Підозрюваного оголошено в розшук.

При роботі з населенням до поліцейських звернулася 45-річна мешканка Дачного, яка розповіла, що в неї на городі похований невідомий чоловік.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, експерти та керівництво відділу поліції. Біля будинку на глибині майже метру поліцейські викопали скелетовані рештки тіла чоловіка.

Зі слів господарки стало відомо, що в серпні 2017 року, поки вона ходила у справах, її співмешканець вживав спиртні напої разом з невідомим їй чоловіком. Коли жінка повернулася, то побачила на тілі незнайомця кров.

Як виявилося, під час сварки 45-річний співмешканець наніс гостю колото - різану рану, а на ранок той помер. Зловмисник, погрожуючи жінці фізичною розправою, наказав мовчати, а сам сховав речові докази та поховав труп. Після цього він пішов з дому та більше не повертався.

Поліція встановила особу загиблого, ним виявився 36-річний мешканець с. Андріївка Великоновосілківського району. З 22 серпня 2017 року чоловік знаходиться у розшуку як безвісті зниклий.

На місці події експерти вилучили докази злочину та направили їх на дослідження. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Встановлено, що підозрюваний у листопаді 2017 року перетнув кордон України у напрямку Туреччини. Його оголошено в розшук.

На встановлення місцезнаходження зловмисника орієнтовано особовий склад Мар’їнського відділу поліції, інші підрозділи Національної поліції та прикордонної служби України.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За добу ударів по м. Харкову не зафіксовано. Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 27 населених пунктів Харківщини: Пет...

Упродовж минулої доби, 11 травня 2024 року, підрозділами протиповітряної оборони півдня України знищено 5 російських розвідувальних БпЛА...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі:  "Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій...

Розпочалася вісімсот дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксова...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X