Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Чернігові родичі затриманого спробували відбити його у поліцейських

На чернігівських поліцейських напали родичі затриманого за незаконні операції з наркотиками та намагалися силоміць витягнути його зі службового автомобіля.

Поліція отримала інформацію про місцезнаходження чоловіка, підозрюваного у здійсненні незаконних операцій з наркотиками. Той вирішив відвідати стоматолога.

В медзаклад негайно виїхали поліцейські та побачили там схожого за описом чоловіка, який представився чужим ім’ям. Але досвідчені поліцейські упізнали в ньому 31-річного жителя Козельця. Після недовгих вагань той таки назвав своє справжнє ім’я.

Чоловік переховувався від правосуддя, адже йому інкримінували незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.

Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» правоохоронці надягнули на затриманого кайданки та відконвоювали до службового автомобіля. Це не сподобалася трьом родичкам затриманого, вони підбігли до автомобіля та намагались силоміць витягти з авто 31-річного чоловіка. Поліція вимушена була застосувати сльозогінний газ.

Лікарі діагностували у чотирьох правоохоронців подряпини, гематоми, садна та забої різних частин тіла. Натомість родичі затриманого вирішили удати з себе жертв, звинувативши поліцейських у нападі. Крапки над «і» розставить запис камер відеоспостереження лікарні. На відео чітко видно, як на поліцейських нападають агресивні родички затриманого.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України (опір працівнику поліції під час виконання ним службових обов’язків) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Триває досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X