Перейти до основного вмісту

ДТП

ДТП за участі М.Кулеби: стан уповноваженого президента стабілізовано. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення.

 

Нагадаємо, вчора, близько 14-ї години, на автодорозі «Київ-Одеса», поблизу с. Чабани, внаслідок зіткнення мікроавтобуса і легковика постраждали четверо осіб.

Обидва водії транспортних засобів, а також 19-річний та 10-річний пасажири «Тойота» отримали травми різного ступеню важкості, їх доставлено до медзакладів. Дитина перебуває у реанімаційному відділенні. 

Автомобілем Тойота, який потрапив в ДТП у селищі Чабани під Києвом керував уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Також про аварію написала у Фейсбук співачка та керівниця громадського руху «Живи» Оксамита Новачук: «Друзі, наш брат Микола Кулеба, уповноважений президента у справах дітей, потрапив в аварію. Він і одна з трьох його дітей, перебувають у важкому стані. Молимося про Боже втручання і захист над ними», - написала вона.

Що ж до аварії - її зафіксувала камера спостереження. На відео видно, як легковик Тойота виїхав на перехрестя на червоний сигнал світлофора і зіштовхнувся з мікроавтобусом.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба та його старший син Тимофій перебувають у лікарні Феофанія, повідомляє ТСН.

Стан здоров'я уповноваженого стабілізували, його оцінюють як середньої важкості, розповіли в медустанові. Кулеба дістав струс мозку, численні забої, перелами ребер, пневмоторакс та травму живота, але він притомний, загрози життю немає.

За словами лікарів, старшого сина Кулеби Тимофія з черепно-мозковою травмою госпіталізували у відділення інтенсивної терапії. Його стан здоров'я оцінюють як важкий. Про те, чи є загроза життю юнака, не повідомляють.

Про стан здоров'я молодшого сина уповноваженого – Єлисея – поки нічого невідомо. За даними ТСН, хлопчик перебуває в "Охматдиті".

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Так, у м. Хмельницький на перехресті вулиць Прибузької та Свободи відбулося зіткнення між автомобілем «Toyota», за кермом якого перебува...

Так, близько 09:40 на вулиці Шевченка у Львові водій автомобіля Hyundai Accent, 40-річний львів’янин, здійснив наїзд на 42-річного жител...

Автопригода сталася на автодорозі Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші неподалік села Прилиманське. Попередньо поліцейські встанов...

Обидві ДТП сталися у Гайсинському районі. За фактами автопригод проводяться досудові розслідування. Одна з ДТП сталася близько 10:55 ...

Автотроща сталася на автодорозі Шепетівка-Чуднів-Бердичів, поблизу с. Каменя. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділенн...

X