Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У поліції розповіли, чому намагалися вбити адвоката у Харкові. ФОТО

Поліція назвала основну версію, чому могли підірвати адвоката в центрі Харкова. Про це повідомив журналістам начальник слідчого управління ГУ НП України в Харківській області Сергій Чиж.

Одна із версій поліції, через що намагалися вкоротити віку адвокату – його професійна діяльність. Інші версії можуть бути висунуті під час подальших слідчих дій.

Автівку «Opel Vectra» на єврономерах, на якій ймовірно втікали підривники, знайшли по вулиці Пушкінській. Автомобіль ймовірно спалили, замітаючи сліди. До того машина була крадена.

Серед інших подробиць: вибуховий пристрій був закладений під машиною і здетонунав на асфальті. Ймовірно його зробили власноруч із тротилу.

Тим часом поліція розпочала кримінальне провадження і розслідування за фактом вибуху в центрі міста. Подію кваліфікували як замах на умисне вбивство, небезпечне для багатьох громадян.

Нагадаємо, в понеділок, 25 листопада близько 10-ї ранку у Харкові по вулиці Чайковського стався вибух у автомобілі «Toyota Camry» в той час коли водій сідав в автомобіль. Чоловік не постраждав, самостійно зміг вибратися з машини. Втім від вибуху були пошкоджені припарковані поруч із місцем вибуху машини. А підривники з місця події втекли. Поліція оголосила операцію «Перехоплення».

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X