Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві вночі "обчистили" Спілку журналістів України. ФОТО. ВІДЕО

 

Для перегляду відео натисніть на зображення

Понівечений сейф, розкидані документи та суцільний гармидер – саме таку картину застали співробітники Національної спілки журналістів України, коли прийшли вранці на роботу, а також знімальна група "Магнолія-ТВ", які прибули на місце події.

Інцидент трапився вночі за адресою Хрещатик 27 А, що в центрі у Києва. Про крадіжку повідомив голова спілки Сергій Томіленко на свої сторінці у Facebook.

За його словами, невідомі проникли у його службовий кабінет і приймальню та поцупили багато цінних речей, зокрема було пошкоджено офісний сейф, у якому зберігалися деякі службові документи та власні кошти очільника спілки.

Частина службових документів лежала на підлозі, частину було вивернуто на стіл, шухляди розкриті .Чи зникли які документи і цінні речі – на разі з‘ясовується.

Факт проникнення встановлено вранці співробітниками офісу НСЖУ. Співробітники спілки вже повідомили про крадіжку МВС та поліцію, які проводять слідчо-оперативні дії.

Сам Сергій Томіленко знаходиться у відрядженні у Запоріжжі.

«Ось чому ми кажемо, що безпека - передусім. Навіть в центрі Києва офіс на Хрещатику не може бути безпечним місцем», - написав він в соцмережах.

Як розповів «Магнолія-ТВ» помічник Томіленка Микита Головченко, сейф повністю порожній, вкрали офіційні документи, які стосуються діяльності спілки. Відомо, що в будівлі вночі чергувала вахтерша, втім не чула нічого підозрілого.

Є припущення, що крадії влізли через вікно балкону. На разі поліція вивчає записи відеокамер спостереження та з’ясовує всі обставини події.

Більше подробиць дивіться у вечірньому випуску новин  телеканалу «ЧП.INFO».

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 6...

Контррозвідка та слідчі СБУ зірвали плани фсб із ліквідації Президента України та інших представників вищого військово-політичного керів...

Нагадаємо, 06 травня близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Вибухом пошкодж...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артиле...

Про це голова Херсонської ОВА "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Іванівка, Благовіщенське, Дніпровс...

X