Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

З’явилися перші версії щодо трагічного замаху на вбивство В. Соболєва. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення.

Нагадаємо, інцидент стався напередодні, о 17:00, на перехресті вулиці Льва Толстого і Тарасівської.

За кермом Range Rover був депутат Київської обласної адміністрації В'ячеслав Соболєв.

За попередньою інформацією, Соболєв від'їхав від ресторану «Маріо» зі своєю сім'єю і зупинився на світлофорі. У цей момент він почув постріл і відразу почала кричати його дружина. На задньому сидінні знаходився син депутата Олександр. Куля пройшла крізь водійське вікно та потрапила у голову 3-річному хлопчику, який сидів на задньому сидінні. На місце прибули медики, але хлопчик загинув у кареті швидкої дорогою до лікарні.

Після вистрілу на місці події з’явився букет, але хто його приніс невідомо. Також невідомо у якому напрямку зникла автівка Lexus з якої стріляли по машині депутата.

На час слідчих дій поліцейські частково перекрили вулицю. У місті ввели оперативний план «Сирена» з пошуку автомобіля, на якому, ймовірно, зникли зловмисники.

В. Соболєв народився у Єнакієвому, живе в Києві. Він - ресторатор. Є депутатом Київської обласної ради, входить до фракції "Солідарність", член комісії з питань бюджету та фінансів.

1997 року Соболєв відкрив продуктовий магазин "Обжора" в Донецьку, який згодом став першою великою торгівельною мережею на Донеччині. Цю мережу він продав 2007-го.

Соболєв є кандидатом економічних наук, свого часу був заступником мера Донецька, директором дочірнього підприємства "Нафтогазмережі" НАК "Нафтогаз України", згодом - заступником голови правління НАК "Нафтогаз України" (пішов звідти після приходу до влади Януковича).

Після того зайнявся викладацькою діяльністю. Є власником ресторану "Маріо" в Києві - біля нього ж і відбулася стрілянина.

В. Соболєв одружений, у подружжя було п'ятеро дітей – три сини й дві доньки. Під час жахливого замаху загинув наймолодший.

Тим часов у ЗМІ з'явилася інформація стосовно того, хто міг замовити вбивство одіозного депутата та бізнесмена. Ця  історія бере початок ще з далекого 2016 року, коли депутату відкрито погрожував тодішній суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов, який цього року був звільнений, пише Антикор.

"Днями підкинули записку з погрозами і ліхтарик. Натякнули на лазерний приціл. На фото ви можете бачити, як вона виглядала. Миритися з погрозами на адресу сім'ї - не буду. у мене достатньо способів захистити себе і своїх близьких, і законним чином залучити до відповідальності замовників і виконавців", -  відреагував тоді на записку із погрозами Соболєв.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X