Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Знешкоджену у Дніпрі потужну банду наркоділків могли кришувати поліцейські. ФОТО

Працівники внутрішньої безпеки НПУ викрили осіб, які виготовляли та збували на Дніпропетровщині метамфетамін у великих розмірах.

Затримано організатора злочинного бізнесу. Перевіряються окремі співробітники поліції на можливу причетність до дій зловмисників.

Інформація щодо діяльності у регіоні осіб, які займаються злочинами, пов'язаними з незаконним обігом наркотиків, була одержана Дніпропетровським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки. Під час перевірки було встановлено, що до злочинної діяльності причетні мешканці Дніпра, віком 28-37 років.

Організатор залучив до справи рідного брата та ще кількох осіб, з якими налагодив виготовлення та розповсюдження психотропної речовини – метамфетаміну. Відомо, що брат лідера виготовляв товар в одному з сіл області.

Збували психотропну речовину зловмисники у великих розмірах – 1,5 кілограми за тиждень. Ціна 1грама – 700-800 гривень.

Встановлено, що 37-річний ватажок наркодилерів наразі був одним з "головних" у регіоні по розподілу метамфетаміну.

Отримавши ухвалу суду, оперативники за силової пітримки бійців поліції особливого призначення, провели 10 санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів наркогрупи та за адресами збуту.

Під час заходів у організатора злочинного бізнесу виявлено сліп-пакети з кристалічною речовиною та згорток з подрібнею речовиною, попередньо - метамфетамін та марихуана. У його автомобілі виявлено майже 95 тисяч гривень, чорнові записи, мобільні телефони та посвідчення, схоже на службове посвідчення працівника поліції, а також кілька державних номерних знаків. Сам автомобіль, номери на якому не співпадали із зазначеними в техпаспорті, поміщено на штраф-майданчик.

Ще в одного активного учасника групи вилучено 62 тисячі гривень, зброю, засоби, призначені для вживання наркотиків та посвідчення, схоже на поліцейське.

Також працівники внутрішньої безпеки перевіряють можливу причетність до діяльності викритих осіб співробітників поліції, з метою притягнення їх до відповідальності.

За матеріалами  прес-служби Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "24 квітня 00:57 м. Харків, Шевченківський р-н. Влучання С-...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "Учора, 23 квітня, о 14:20 та 16:20 ворог спрямував дрони-ка...

X