Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Суд заарештував одного з підозрюваних у вбивстві 3-річного сина Соболєва

Шевченківський райсуд Києва взяв під варту одного з підозрюваних у вбивстві 3-річного сина депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва.

Це рішення суд прийняв у середу, воно проходило у закритому режимі.

Відомо, що суд арештував Андрія Лаврегу. За даними слідства, саме він стріляв по автомобілю Соболєва.

Другому підозрюваному також мають обрати запобіжний захід близько 14:00.

Про Андрія Лаврегу відомо, що йому 20 років, уродженець Черкас. Два роки служив снайпером у 8-му батальйоні «Аратта» Української добровольчої армії. За словами командира «Червня» був одним з найкращих бійців:

Як пише «Громадське», знайомі бачили Лаврегу перед стріляниною, пригадують, що він виглядав позитивним і навряд чи бажав зашкодити дитині.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», у неділю, 1 грудня, у Києві поблизу ресторану «Маріо», щона перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській відкрили стрілянину по автівці Range Rover, де перебував з родиною бізнесмен та депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв, однак куля поцілила у голову його маленького трирічного сина, який від отриманих травм не вижив.

Тим часом в понеділок в ході операції «Сирена» поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина Соболєва та замаху на нього.

Поліція відпрацьовує 3 основні версії убивства 3-річного сина колишнього депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва. 

3 грудня підозрюваним повідомили про підозру.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X