Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Після моторошної пожежі в Одесі доля 14-ти осіб залишається невідомою. ФОТО

Галина Іванович

Борис Александров

У рятувальників немає інформації про 14 людей, які могли постраждати під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Як повідомили в ДСНС, їх вважають зниклими безвісти.

Це підтвердив президент України Володимир Зеленський на свої сторінці у Facebook і висловив співчуття родині неповнолітньої студентки, яка напередодні померла в лікарні після пожежі.

“У жахливій пожежі в Одесі ми вже втратили 16-річну студентку Ксенію Бабенко. Вся країна співчуває її батькам. Ми не залишимо вас на самоті з вашим горем. Ми всі сподіваємося, що з 14 зниклих безвісти якомога більше знайдуться здоровими та неушкодженими. Але не хочу нікого обманювати – жертв може бути більше”, - написав глава держави.

Тим часом родичі родичі публікують у соцмережах фото зниклих безвісти після пожежі .

Зокрема, як повідомляють «Факти», розшукуються студенти коледжу Юлія Маркіна, Катерина П’яночкіна, Людмила Чугуннікова та Кирило Трофимчук, які не вийшли на зв’язок після пожежі.

Шукають зниклу під час пожежі 68-річну Віру Соловей. Не можуть зв'язатися із Наталією Тарасовою, яка працювала в коледжі бухгалтером.

Також, як повідомляла раніше "Магнолія-ТВ", співробітники Інституту морської біології НАН України не було звісток про директора установи доктора біологічних наук Бориса Александрова 1958 року народження і співробітницю ІМБ Галину Іванович 1954 р.н.

Водночас сьогодні на місці пожежі працює спецзагін рятувальників для пошуку людей серед завалів у будівлі. За їхніми даними, каркас будівлі у задовільному стані, але всі перестінки у аварійному стані. Експерти з будівельної академії підтверджують, що розбирати будинок небезпечно. За даними ДСНС, доведеться застосовувати спеціальний кран для проведення рятувально-пошукової операції.

До одеських пошуковців приєднаються рятувальники зі столиці, щоби допомогти із пошуками у завалах. Нині місце очеплене. Близько до згарища підійти не можна навіть пресі.

Як повідомив голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций на своїй сторінці у Facebook, зараз головне завдання — надати допомогу постраждалим і продовжити пошуки.

«Працюють кілька гарячих ліній, куди можуть звертатися громадяни щодо цього інциденту", - зазначив він.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 16:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Мавковичі на вул. Лугова, Львівського району. Пожежа виникла в о...

X