Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Рівненщині старенький дідусь підпалив будинок колишньої співмешканки. ФОТО

Близько 00:30 невідома особа, розбивши вікно, вкинула три склеєні скетчем пляшки із легкозаймистою речовиною до оселі, де проживає 62-річна жителька села Межирич. На щастя, тієї ночі у будинку був син господині, який приїхав погостювати. Він почув, що хтось розбив вікно в іншій кімнаті, тож зумів швидко загасити вогонь. Втім, зловмисника затримати не вдалося. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та кінолог. Жінка повідомила, що підозрює місцевого жителя, адже має з ним давній конфлікт.

На шлях відходу зловмисника натрапила німецька вівчарка Гроза. Будинок потерпілої знаходиться в межах села Межирич, проте на окраїні, тож дорога до нього пролягає через лісовий масив. Саме туди і повела чотирилапа поліцейська.

Розуміючи, що його переслідують, палію нічого не залишалося, як вийти із лісу. Поліцейським слідчо-оперативної групи все ж вдалося викрити чоловіка: він переховувався в одному із будинків села. 70-річний місцевий житель зізнався у скоєному.

З’ясувалося, що раніше пенсіонер проживав разом із 62-річною жінкою. Однак стосунки не склалися, тому затаївши образу, чоловік вирішив спалити будинок, в який, начебто, вкладав гроші.

70-річного жителя села Межирич затримали.Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство двох осіб. Слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання пенсіонеру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X