Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В Одесі припинили пошук жертв пожежі та розпочали генетичні експертизи загиблих. ВІДЕО

В Одесі припинили пошуково-рятувальні роботи на місці трагічної пожежі у коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на Троїцькій 25. Про це повідомив у Facebook віцемер Одеси Андрій Котляр.

За його словами, зараз на місці пожежі розпочато ремонтно - відновлювальні роботи.

Відомо, що внаслідок пожежі постраждали 30 людей, 16 загинули: З них двоє померли в лікарні, ще чотирнадцять були знайдені на місці трагедії.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», вчора та сьогодні з-під завалів дістали останні тіла загиблих у пожежі, які вважалися зниклими без вісти.

Нагадаємо,раніше в Одесі  оприлюднили список із 14-ти зниклих безвісти, втім на разі тіла 6 загиблих до цих пір не впізнали.

1. Бабенко Ксенія Аркадіївна, 16 років, померла в МКЛ №1;

2. 5 грудня – Бортюк Ганна Леонідівна, 1976 р. народження, викладач; Вона вивела з полум'я 70 дітей. Повернувшись вкотре за студентами – більше не вийшла. Отруїлася продуктами горіння.

3. 5 грудня – Коваль Марионелла Дмитрівна, 1963 р.н., секретар коледжу. Останній раз спілкувалася з родичами о 7:00 ранку. Із 14:00 телефон був вимкнутий.

4. 6 грудня – Трофимчук Кирило Ігорович, 2003 р.н.; Дзвонив до матері о 10.19. Плакав, казав, що задихається.

5. 7 грудня – Третякова Наталія Олексіївна, 1971 р.н., викладач; була завідуючою відділенням правового спрямування коледжу.

6. 7 грудня – Беженар Олена Валеріївна 1995 р.н., лаборант коледжу. Останній раз її бачили в 9:30, коли вона їхала на роботу в коледж.

7. 7 грудня – 1 тіло (проводиться експертиза);

8. 7 грудня – Шатохін Сергій Миколайович (рятувальник), помер в МКЛ №1;

9. 8 грудня – 1 тіло (проводиться експертиза);

10. 8 грудня – 1 тіло (проводиться експертиза);

11. 9 грудня – 1 тіло (особа встановлюється);

12. 9 грудня – Іванович Галина Валентинівна, 1954 р.н, заступник директора інституту. Була старшим науковим співробітником Інституту морської біології. Коли дзвонила востаннє – просила допомоги. Казала, що її колега та керівник Борис Олександров від задимлення впав на підлогу.

13. 11 грудня – Соловей Віра Дмитрівна, 04.02.1951 р.н.;

14. 11 грудня – 1 тіло (особа встановлюється);

15. 11 грудня – Тарасова Наталія Василівна, 15.07.1959 р.н. О 10:00 зв'язувалася з дочкою і повідомила, що знаходиться в коледжі.

16. 11 грудня – 1 тіло (особа встановлюється).

Тим часом останки всіх 14-ти загиблих направили на генетичну експертизу, яка може тривати до 14-ти днів. Як наголосили в поліції, на разі родичі офіційно впізнали лише 4 загиблих.

Також на місці пожежі вилучили рештки електропроводки, яку також направили на експертизу.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Валентина Баранова зникла на початку повномасштабного вторгнення на Херсонщині, у Генічеському районі, однак, на жаль, точно невідомо у ...

02 травня о 1:23 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вул. Г...

Розкажіть дитині, до кого вона може звернутись у разі необхідності. Звісно, в ідальному варіанті це можете бути ви. Саме до вас вона має...

П’ятнадцятирічний Дмитро Батіков, дванадцятирічний Георгій Чупір та сімнадцятирічний Василь Лебеденко. Усі ці хлопці зникли на тимчасово...

01 травня о 00:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на Харківському шосе. Загоряння сталося в квартирі на 5 повер...

X