Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: підозрювані постануть перед судом

Прокуратура передала до суду справу про вбивство 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому Київської області. Про це йдеться в повідомленні пресслужби прокуратури області.

Підозрюваним інкримінують ч. 4 ст. 296 ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України. Це хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї та вбивство через необережність.  

За версією слідства, в травні 2019 четверо чоловіків, весело проводили час на території приватного будинку, ймовірно заради розваги та «під шафе» почали навмання стріляти з вогнепальної зброї, де могли бути люди.

Внаслідок одного з пострілів бідолашна дитина отримала смертельне поранення.

Нагадаємо, трагедія сталася 31 травня 2019 року в Переяславі-Хмельницькому. Хлопчика відвезли до реанімації з тяжкою закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньо-мозковою гематомою, переломом скроневої кістки. Кирилові зробили операцію, проте 3 червня він помер.

Спочатку місцеві поліцейські стверджували, що 4 дітей гуляли на вулиці, а 5-річний хлопчик з необережності нібито посковзнувся, впав на асфальт і вдарився у камінь, через що й отримав травму голови. Проте згодом з’ясувалося, що поліцейські були п'яними й вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах неподалік від місця, де гуляв Кирило.

5 листопада у ДБР заявили, що завершили розслідування у справі та оголосили підозру  4 особам.

У ДБР прізвищ підозрюваних не називали. Однак відомо, що підозрюють 2 п'яних поліцейських – старшого сержанта Володимира Петровця та лейтенанта Івана Приходько, а також 2 цивільних, серед яких – неповнолітній.

За даними слідства, двоє із зазначених чоловіків - колишні працівники поліції, неповнолітній син одного з них та їхній товариш.

Інспектора поліції підозрюють у вбивстві з необережності, а всіх інших учасників події у порушенні порядку та зберіганні вогнепальної зброї.

.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася вісімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбул...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

06 травня 2024 року, близько 14:20, окупаційна армія рф здійснила авіаційний обстріл м. Костянтинівки, ймовірно, використавши плануючий ...

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війн...

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушен...

X