Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Здійснив 11 пострілів: з'явилися нові подробиці вбивства у Києві на Гідропарку. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

У Києві на Гідропарку серед білого дня жорстоко вбили бізнесмена. Як вже повідомляла "Магнолія-ТВ", трагедія трапилася напередодні близько 15 години дня біля кафе на столичному Гідропарку.  Про це повідомили у правоохоронних органах.

У момент нападу 41 річний столичний підприємець був на задньому сидінні власної Toyota  зі своєю знайомою, 31 –річною дівчиною.

Відомо, що нападник приїхав на місце злочину на автомобілі марки Mercedes-Benz. Після чого здійснив не менше 11 пострілів у підприємця та поїхав. Бізнесмен помер на місці. Автомобіль, на якому, ймовірно, їздив вбивця, виявили спаленим під мостом Патона.

Тим часом "Обозреватель" повідомив, що дівчина помітила, що до авто наблизилася людина – кілер відкрив двері автомобіля і почав стріляти. При цьому  обличчя вбивці було закрите – можливо, обмотане до очей шарфом.

Дівчина вискочила з машини і кинулася до річки. Коли впала, то побачила, що від'їхав автомобіль – імовірно, на ньому і зник убивця.

Пізніше стало відомо, що кілер на Volkswagen поїхав у сторону моста Патона. Буквально через кілька хвилин до ДСНС надійшов дзвінок про палаючий на проїжджій частині під мостом автомобіль.

У мережі також оприлюднили відео моменту, на якому ймовірний вбивця спалив авто та втікав.

Автомобіль Toyota Camry, в якому був застрелений чоловік, зареєстрований на його родичку. За інформацією ще одного джерела, чоловік жив поблизу в Дніпровському районі – в "Комфорт Тауні". Подейкують, що мав українське громадянство, хоча за походженням - із Грузії.

Деякі ЗМІ стверджують, що відома особистість загиблого. Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на джерела в правоохоронних органах, чоловіком, якого застрелили в Гідропарку в Києві, може бути столичний підприємець Бахвалов.

За інформацією джерела, на місці вбивства виявили чотири гільзи від патронів калібру 9 мм. Автомобіль, на якому зник злочинець, знайдено спаленим на одній з вулиць Дніпровського району.

У поліції ж повідомили, що в Києві проводиться спеціальна поліцейська операція для розшуку зловмисника.

Тим часом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсот третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 87 б...

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ...

Внаслідок місії ГУР у Криму знищено швидкісний катер ворога Внаслідок операції підрозділу ГУР МО України “Group 13” ударним морським ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 14:20 м. Харків. Внаслідок обстрілу КАБ по Шевченківськ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Придніпровсь...

X