Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Луцьку за загадкових обставин випали з вікна багатоповерхівки дві юні сестри. ФОТО

Двоє неповнолітніх дівчат, 15-ти і 16-років випали із вікна багатоповерхівки у Луцьку. Трагедія трапилася 8 січня на вулиці Конякіна, 7 близько 15 години дня.

На жаль, одна з дівчат від отриманих травм померла відразу.

У коментарі місцевому виданню «Волинські Новини» директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль повідомив, що виклик поступив о 15:20. В результаті падіння з висоти при невстановлених обставинах 16-річна дівчина загинула, а 15-річну реанімують.

Як пишуть місцеві ЗМІ, дівчата випали з балкону 7 поверху зйомної квартири, в якій проживали декілька місяців. Про надзвичайну подію поліцію повідомив водій маршрутки. Чоловік побачив дівчат через вікно маршрутки.

Інформацію підтвердили у пресслужбі волинської поліції. Стало відомо також, що квартира, де сталась трагедія, була замкнена зсередини. За попередньою версією, двоє дівчат з балкону сьомого поверху випали самі, у квартирі крім них нікого не було.

З’ясувалося, що постраждалі жительки Луцького району та Вінницької області, а ще, що дівчата – двоюрідні сестри. Чому вони випали із вікна – залишається загадкою.

Поліція наразі не підтверджує інформацію про те , що дівчата грали у гру «Синій кит», що могло стати ймовірною причиною самогубства.

Водночас, як пише портал «Під прицілом», посилаючись на слова сусідів, у будинку №7 по вулиці Конякіна проживає декілька сімей, котрі вживають наркотичні засоби.

На місці працює слідчо-оперативна група. Після проведення першочергових слідчих дій буде вирішуватися питання щодо надання події правової кваліфікації та внесення відомостей  до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Волинська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X