Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Чернігівщині на ходу загорівся потяг «Шостка-Київ». ВІДЕО

Не встиг регіональний експрес №785 " «Шостка-Київ» від’їхати від пункту свого відправлення, як на ходу загорівся. Надзвичайна подія трапилася напередодні близько 15-ої години між с.Халімоново і Бахмачем у Чернігівській області, де потяг і зупинили.

За викликом на місце події прибули чернігівські рятувальники та пожежний потяг станції "Конотоп". На цей час вагони з пасажирами були вже відчеплені та знаходились на безпечній відстані. Вогнеборці о 15:40 пожежу локалізували, а о 16:30 остаточно ліквідували.

В соцмережах з’явилися фото інциденту, яке зафільмували пасажири та машиністи потяга, також відео оприлюднено у Телеграм-каналі PavlovskyNews.

Як видно на кадрах, загорівся локомотив, пожежа була досить серйозною, клуби чорного диму піднімалися високо в небо.

На час гасіння пожежі у відчеплених вагонах, було освітлення та опалення. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Локомотив замінили, однак пасажири прибули на кінцеву станцію Київ-Пасажирський із запізненням на 6 годин.

Внаслідок пожежі сталася затримка руху ще 16 потягів  у напрямку від залізничної станції "Конотоп" до залізничної станції "Київ" Південено-Західної залізниці.

Зясувалося, що вогонь пошкодив обладнання, агрегати, внутрішнє облицювання та конструктивні елементи електровоза, а також лакофарбове покриття.

В«Укрзалізниці» з даного приводу створено спеціальну комісію для встановлення причин загоряння. Завдані збитки встановлюються.

За останні 2 тижні це вже третя пожежа на залізниці. Буквально кілька днів тому горів дизельний пасажирський тепловоз в Сумській області, а 2-го січня горів так само пасажирський тепловоз, але на Миколаївщині.

 

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X