Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Била у пах: на Одещині вчителька жорстко побила малого школяра. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, відео містить сцени насилля, що можуть викликати негативні емоції

На Одещині мати 9-річногошколяра, який навчається у приватній школі у передмісті, стверджує, що її сина побила вчителька.

Про факт булінгу вона заявила на своїй сторінці у Facebook, водночас оприлюднила відео. Як стверджує жінка, воно знято із камер відеоспостереження.

Жінка розповіла, що інцидент стався минулого тижня в школі "Інтерактив". За словами матері, під час уроку її син попросився в туалет, але вчителька не дозволила, і після другої відмови він вийшов без дозволу.

Невідомо, чи це пов'язано із конфліктом на уроці, але пізніше на вулиці вчителька побила хлопчика. Те, що сталося, зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження.

Як пише «Уніан», навчальний заклад вважається елітною школою, у класі - восьмеро осіб, з дітьми працюють також психологи, а вартість навчання становить близько дев'яти тисяч грн на місяць.

За словами матері, медики діагностували у дитини забій паху. У той же час, коли вона звернулася до керівництва школи, їй заявили, що "нічого страшного не сталося", а згадана вчителька більше в цьому навчальному закладі не працює.

У мерії Одеси повідомили, що зазначена школа знаходиться у віданні обласного департаменту освіти.

В поліції вже відреагували на інцидент та проводять розслідування. Правоохоронці зазначили, що до них звернулась із заявою мама хлопчика. 

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X