Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Херсоні невідомі вночі вщент спалили офіс партії Шарія у багатоповерхівці. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

У центрі Херсона невідомі підпалили офіс штабу партії Шарія. Про це повідомила в Telegram шеф-редактор сайту Шарій.net Ольга Шарій. Також вона розмістила відео з місця події.

«На місці поліція, пожежники, наші юристи», - написала вона.

Як розповіли в ДСНС, в ніч на 23 січня по вул. Небесної сотні загорілося офісне приміщення. Паліїв не зупинило навіть те, що воно було на першому поверсі житлового п’ятиповерхового будинку. Евакуювати довелося п’ять людей. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Прокоментував те, що трапилося і сам Анатолій Шарій на своєму youtube-каналі. На думку блогера, якби пожежники приїхали недостатньо вчасно, вогонь міг перекинутися на інші квартири.

«Це ніякий не підпал, це натуральний теракт, який міг привести до множинних жертв серед мирного населення», - наголосив він.

На думку відеоблогера, розслідуванням пожежі в Херсоні повинні зайнятися співробітники СБУ.

При цьому у Шарія пообіцяли винагороду в 50 тисяч гривень за надання відео камер спостереження з чітким зображенням паліїв, а 100 тисяч гривень отримає той, хто дасть підтверджену інформацію про виконавців підпалу.

В ході огляду місця події поліцейські встановили, що приміщення дійсно підпалили навмисно. Наразі встановлено, що зловмисник розбив вікно та закинув всередину кімнати скляну пляшку із легкозаймистою речовиною.

З місця злочину вилучені речові докази, які направлені на дослідження. На місці події працювала слідчо-оперативна група..

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 ККУ «Умисне знищення або пошкодження майна». Карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Розпочато слідство, шукають зловмисників, причетних до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X