Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Миколаєві поліцейські затримали наркодилера з товаром на півмільйона гривень. ФОТО

Поліцейські провели спецоперацію із затримання наркоділка, який займався безконтактним збутом психотропних речовин на території Миколаєва та Херсона.

Фото та місця схову «закладок» фігурант надсилав клієнтам у соцмережах та месенджерах після отримання від них повідомлення про оплату замовлень, яка здійснювалась через електронний гаманець або інші платіжні системи.

Правоохоронці затримали злочинця щойно він отримав у поштовому відділенні посилку зі столиці, яка містила поліетиленові пакети з канабісом, аміетаміном, мефідроном, пігулками екстезі та наркотичними солями.

Досудовим слідством встановлено, що вказана посилка призначалась для наркозалежних мешканців Херсонщини, куди зловмисник найближчим часом мав відправитись для подальшої передачі у вигляді закладок «оптовикам», попередньо розподілену на дві великі партії.

Наркотичні речовини поліцейські направили на експертизу. У загальному підрахунку вартість вилученого товару за цінами «чорного ринку» складає близько півмільйона гривень.

Також співробітники поліції вилучили та відправили на дослідження ще 20 наркозакладок, які фігурант вже встиг зробити та сховати по Миколаєву.

Чоловік був затриманий.

Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у 180 тисяч гривень.

За скоєне зловмисникові загрожує позбавлення волі від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють усі шляхи надходження наркотиків та психотропів зловмисникові, а також інших причетних до вказаного злочину осіб.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Від початку доби противник зосереджує найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. Наші війська мужньо тримають оборону,...

Про смерть водія маршрутного таксі, якого доставили з тілесними ушкодженнями до лікарні Кременчука 9 травня, поліцію повідомили медики 1...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️6:33, 16:20, 18:00, 20:15, 21:15, 21:45 м. Харків. Внасл...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій обла...

X