Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Бердичеві рецидивіст примудрився двічі обікрасти одного автовласника

Оперативники кримінальної поліції Бердичівського ВП ГУНП встановили та затримали підозрюваного у причетності до крадіжок з автомобілів. У рамках кримінального провадження чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень.

24 та 26 січня до поліції звернувся 38-річний житель райцентру із повідомленням про крадіжки з його автомобілів «Opel Astra» та «Honda».

Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що у машинах було розбито  скло бокових  вікон дверцят, а з салонів зникли автомагнітоли та акустичні колонки. 

Опрацьовуючи зібрану інформацію, оперативники кримінального підрозділу Бердичівського відділу поліції встановили причетність до крадіжок  29-річного бердичівлянина. 

Чоловіка, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень. 

За чинним кримінальним законодавством підозрюваному може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X