Перейти до основного вмісту

ДТП

У Дніпрі водій на Chevrolet протаранив та перекинув швидку, є постраждалі. ВІДЕО

У Дніпрі на перетині проспектів Гагаріна і Яворницького Chevrolet зіткнувся з каретою швидкої допомоги, внаслідок чого вона перекинулася. Дорожньо-транспортна пригода трапилася у п'ятницю, 31 січня, орієнтовно близько 4:30 пише «Інформатор».

За попередньою інформацією, водій Chevrolet рухався по проспекту Яворницького в сторону центру, в той час як швидка - по проспекту Гагаріна до лікарні Мечникова. Легковий автомобіль в'їхав в швидку. 

В мережі з'явилося відео моменту ДТП. На кадрах видно, що удар був настільки потужний, що автомобіль швидкої миттєво перекинувся.

У швидкій, крім водія і медпрацівника, нікого не було. Чоловік, який був за кермом Chevrolet, пошкодив ногу. Його госпіталізували в міську лікарню. На дорозі було багато осколків, серед них - розбита «шашечки» таксі. Тож ймовірно, водій Chevrolet - таксист.

Розбитий автомобіль стояв на трамвайних коліях. Тому рух трамвая №1 на тій ділянці дороги був тимчасово заблокований. Водії могли об'їжджати місце ДТП з правого боку.

Аварію згодом прокоментував на своїй сторінці у Facebook директор обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Він розповів, що в ДТП потрапила бригада відділу медицини катастроф на санітарному автомобілі. Медики якраз поверталия із чергової евакуації хворих військовослужбовців до військового шпиталю.

За словами медика, рухаючись по головній дорозі, автомобіль зіткнувся з легковим автомобілем Chevrolet. Від отриманого удару санітарний автомобіль перевернувся та зазнав значних пошкоджень.

«За кермом санітарного автомобілю знаходився найдосвідченіший водій нашого Центру, який з нами вже 28 років, в кабіні поруч з водієм найвідповідальніший лікар Центру з тридцятирічним стажем», - написав він.

На щастя, обійшлося без тяжко травмованих, але бригаду оглянули медики.

«Не можна собі уявити, якби в салоні реанімобілю був хворий та працювала бригада. Члени бригади терміново обстежені та оглянуті кращими фахівцями лікарні Мечникова. На щастя, лише забої м'яких тканин, та , безумовно, стрес», - додав медик.

Він також зазначив, що центр зазнав значних матеріальних збитків, бо їхнє авто відновленню не підлягає.

«Санітарний автомобіль марки Citroen був придбаний нашим закладом в 2017 році за 2 млн грн, оснащений найсучаснішим медичним обладнанням , протягом 3 років був задіяний до надання медичної допомоги найтяжчим хворим області та пораненим бійцям», -  додав Радій Шевченко.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближ...

Напередодні, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Воробʼївка Новгород-Сіверського...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, ...

Аварія сталася в с. Надросся Погребищенської міської громади. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK не впорався ...

На дамбі неподалік села Благодатне зіткнулися вантажівка, рейсовий автобус та легковик. Попередньо встановлено, що 42-річний водій в...

X