Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Перестрілка та вибух у Харкові: оприлюднили нові подробиці та відео конфлікту. ВІДЕО

Перестрілка та вибух пролунав у Харкові по вулиці Кузнецькій, що біля Будинку дитини. Інцидент трапився напередодні в обідню годину.

В поліції розповіли, що попередньо між невідомими стався конфлікт, який закінчився вибухом гранати РГД-5 та стріляниною.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи, у двох місцях правоохоронці виявили кулі, ймовірно від травматичної зброї.

Водночас у соціальній мережі з'явилося відео початку бійки, яке зафільмували камери відеоспостереження.

Як розповів KHARKIV Today власник приватного будинку, біля якого стріляли, інцидент трапився під прицілом відеокамер зовнішнього спостереження. Їх зараз вивчають правоохоронці.

На кадрах видно, як з протилежного боку від Будинку дитини на вулиці Кузнецькій припаркувався білий Mercedes. З нього вийшли четверо хлопців, в той же час до авто почали підходити хлопці в темному одязі. Згодом між ними почалася бійка, пролунали постріли і вибухнула граната, як з’ясувалося, РГД-5.

" Там як вибуховий пакет був, а потім дрібні петарди. Я вийшов на вулицю через хвилину, нікого, нічого тут немає. Бачили, що кілька хлопців вниз бігли. Я думав, що пацани якісь просто бахнули щось ", — розповів житель вулиці Анатолій Зінченко.

В області ввели план "Сирена". Правоохоронці розшукують три авто: темно-синій Volkswagen Passat, білий Mercedes і чорний Porsche Cayenne, один з авто ймовірно зареєстрований в Люботині.

Тим часом у міських пабліках шириться інформація, що в бійці брали участь представники "Національного корпусу" і що постраждав один з учасників "Нацкорпусу" Сергій Величко, який напередодні брав участь в факельній ході.

Однак в Нацкорпусі, цю інформацію спростовують.

За інформацією поліції, постраждалих немає. Принаймні до лікарні швидкої та невідкладної допомоги пацієнтів з характерними пораненнями не доставляли.

"Зараз експерти проводять збір речових доказів, співробітники слідчо-оперативних груп опитують свідків події, а також жителів сусідніх будинків, вилучають і відпрацьовують записи з камер спостереження", — сказав начальник слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Чиж.

Слідчі внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X