Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Облаяв і вигнав: у Тернополі водій автобуса не захотів везти дітей-пільговиків. ФОТО

У Тернополі водій рейсового автобуса «Рівне-Чернівці» не захотів везти дітей, які придбали квитки по посвідченню багатодітної сім’ї. Чоловік обматюкав та не пустив двох дівчаток у салон.

Про неприємний інцидент, який стався на тернопільському автовокзалі, розповіла обурена мама діток Людмила Сагайдак на своїй сторінці у Facebook.

«Власник автобуса, побачивши ці квитки, прямим текстом послав дітей, нах…..й. Старша дочка сказала, що він не має права так вчиняти і звернулася до касира, щоб вияснити причину. Касирша пояснила, що вона нічого не знає», – написала вона.

За словами жінки, дівчата поверталися додому після змагань. Старша – студентка, їй 15 років, молодша – школярка, 14 років. Їм довелося добиратися іншим автобусом.

«Зате змилувався його “колега”, який був присутній в цій ситуації. Взяв дівчат до себе в автобус і сказав заплатити лише по 25 грн. Де справедливість? Чому мають принижувати дітей з багатодітних сімей?», – обурилася жінка.

На неправомірні дії водія вже відреагували в поліції та почали з’ясовувати причину відмови двом дівчаткам з багатодітної родини у проїзді, на який вони мали пільгові квитки.

Вирішується питання про притягнення кермувальника до адмінвідповідальності за дрібне хуліганство - за нецензурну лексику до дітей.

Правоохоронці залучать до перевірки представників «Укртрансбезпеки», які дадуть оцінку діям водія. Даний факт внесений до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

До оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою:  с. Томаш...

О 17:15 до Служби порятунку «101» від чергового поліції надійшло повідомлення про надзвичайну подію на річці у Запоріжжі.  Як з’...

Вшанування роковин авіаудару по Драмтеатру та заходи на підтримку полонених захисників Маріуполя: 16 березня 2022 року назавжди увійш...

О 05:58  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку на вул. Козацькій с. Шепилове Го...

Об 11:35 до Служби порятунку «101» звернулись небайдужі мешканці та повідомили, що на вулиці Данили Галицького Новокодацького району міс...

X