Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Чернігівщини: розслідування звірячого вбивства у Сновську триває

Керівництво ГУНП в Чернігівській області зустрілося з родичами убитого жителя Сновська. Поліція робить все необхідне для того, щоб винні понесли справедливе покарання.

Поліція встановлює коло осіб, які можуть бути причетні до злочину. Якщо виявиться, що до вбивства причетні більше двох осіб, то вони будуть затримані і притягнуті до відповідальності.

Слідчі збирають матеріали, опитують свідків та можливих очевидців події, призначена низка експертиз. Найближчим часом поліція проведе додаткові процесуальні дії.

У Сновську постійно перебувають досвідчені оперативники та слідчі, їх робота координується керівництвом ГУНП в Чернігівській області.

Поліція зауважує, що вся інформація, оприлюднена в соцмережах, їй відома, але деякі моменти потребують перевірки. До того ж інформація про перебування зловмисників під домашнім арештом, як пишуть в інтернеті, не відповідає дійсності. Обидва чоловіки, яким повідомлено про підозру, наразі перебувають під вартою.

Нагадаємо, 28 січня у Сновську біля сміттєвих баків виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого і розпочали пошуки осіб, причетних до його смерті.

Кримінальна поліція вийшла на двох містян, які зізналися у вбивстві й надали правдиві покази. Один з них вже потрапляв у поле зору поліції за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, інший ще не досяг повноліття.

Чоловіки розповіли, що напередодні після випивки гуляли містом і натрапили на 23-річного молодика.

Почали до нього чіплятися, зав’язалася бійка, в ході якої удвох побили потерпілого руками й ногами, після цього відтягли тіло до сміттєвих баків й покинули там.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ситуація на фронті залишається напруженою. Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші поз...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій облас...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Уночі 18 травня 2024 року окупанти атакували 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ  – ...

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами ...

X