Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Справа Шеремета: суд продовжив арешт Антоненка до квітня

Печерський районний суд Києва продовжив арешт одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка без права внесення застави до 4 квітня. Таке рішення суд прийняв у середу.

Антоненка було доставлено до суду, він був присутній на засіданні. Суддя дозволив йому перебувати поруч зі своїми адвокатами.

Захист Антоненка просить суд додати до матеріалів справи ключовий доказ - дані про зріст людини, присутньої на відео з камер спостереження в день убивства Шеремета. Та суд став на бік прокурора і відхилив клопотання адвоката про приєднання цих матеріалів до справи.

Кулик просив суд дозволити допитати музиканта і друга Антоненка Олександра Положинського, який був присутній у залі суду. Адвокат заявив, що той може розповісти, звідки в підозрюваного макет міни.

Захист зазначив що Положинського вже допитували з цього приводу і протокол допиту є в матеріалах розслідування, але прокурор не згадує озвучену свідком інформацію.

На допиті Положинський заявив, що корпус міни Антоненкоу подарували його фанати після концерту музиканта і вона всередині порожня.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X