Перейти до основного вмісту

ДТП

З місця події: у Києві під час погоні зі стріляниною постраждали двоє поліцейських. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Не зупинився на вимогу патрульних, а лише "додав газу" водій «Subaru», який  порушив правила дорожнього руху на проспекті Бажана у Києві. Тож поліцейські розпочали переслідування кермувальника.

Про це дізналася знімальна група «Магнолія-ТВ» на місці події.

На вулиці Єлизавети Чавдар, що на Осокорках, копи перекрили автівкою дорогу аби зупинити порушника, але це не завадило відчайдуху продовжити рух.

На повному ходу водій протаранив поліцейську машину та поїхав далі. На  момент зіткнення біля службового авто стояв інспектор поліції, який травмував ногу, також постраждав його колега, який був за кермом. Поліцейські поїхали до лікарні на обстеження.

Майже годину тривала погоня, було задіяно кілька екіпажів поліції. Через втрату колеса , на вулиці Гришка, що Позняках,  автомобіль «Subaru” викинуло на пішохідну зону і авто все-таки зупинилося. Водій та пасажир втекли з розтрощеної машини.

Однак, поліцейським вдалося наздогнати одного із чоловіків. Зі слів поліції, затриманому з вигляду 25-30 років і він мав явні ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Попередньо, саме цей чоловік був за кермом Subaru.

При цьому жителі сусідніх будинків повідомили, що бачили його і чули постріли. За попередньою інформацією, порушник стріляв у повітря. Але патрульні ніяк не прокоментували ці припущення, лише підтвердили, що постріли були і в результаті ніхто не постраждав.

Знімальній групі «Магнолія-ТВ» не вдалося поспілкуватися з буяном, бо він заснув у поліцейській машині. Правоохоронці додали, що затриманому важко спілкуватися, через неадекватний стан.

На місці працювала слідчо-оперативна група, яка з’ясовувала всі обставини, а також чи причетний водій до інших ДТП чи злочинів.

Більше подробиць дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Повідомлення про ДТП на автодорозі неподалік села Мала Любаша колишнього Костопільського району надійшло до поліції. Слідчий слідчого...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп» у межах Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, зіт...

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на вулиці Марії Лисиченко Амур-Нижньодніп...

Подія сталася близько 15:00 години на проспекті Перемоги у обласному центрі. Як попередньо встановили правоохоронці, 46-річний водій, ке...

На Дніпропетровщині за фактом смертельного ДТП за участі маршрутного автобуса поліція відкрила кримінальне провадження Внаслідок пере...

X