Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Били самі, а не навпаки: ДБР оголосило підозру трьом поліцейським у побитті подружжя в Мукачево

Застосували сльозогінний газ і побили пасажирів зупиненого автомобіля троє патрульних в Мукачево. ДБР повідомило про підозру тимчасово виконуючому обов'язки заступника командира взводу і двом патрульним поліції в Закарпатській області. 

Нагадаємо, інцидент трапився у Мукачеві 8 січня, опівночі. Однак тоді місцева патрульна поліція повідомила про напад і кваліфікувала подію як завдання тілесних ушкоджень поліцейським при виконанні службових обов’язків.

За версію правоохоронців, вони зупинили автомобіль марки «Сіtrоеn», бо на машині не підсвічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував 27-річний мукачівець, пасажирами була його дружина та тесть.

Поліцейські запевнили, що затримані стали чинити опір та накинулися на них. Тому правопорушників доставили в міськвідділ поліції для документування правопорушення.

При цьому прозвітували, що обидва працівники поліції звернулися в лікарню для надання медичної допомоги, де в них діагностували забій коліна та садна обличчя.

Тим часом у слідчих ДБР кардинально протилежна версія подій. У відомстві стверджують, що двоє патрульних перевищили свої службові повноваження …і навпаки - самі побили затриманих.

Так, патрульний без попередження розпилював сльозогінний речовина "Терен 4" в обличчя пасажиру автомобіля, а потім повалив його на землю і почав гамселити ногами. Незабаром до них приєдналися і інші патрульні. А один з правоохоронців вдарив ногою в живіт навіть дружину водія, коли та вийшла із автомобіля. Потерпілі отримали тілесні травми.

Підозрюваним інкримінують «перевищення влади, яке супроводжувалося насильством і застосуванням спеціальних засобів" за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України.

Всі троє відсторонені від служби. На даний момент вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Якщо вину поліцейських доведуть, їм загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X