Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

В аеропорту Запоріжжя сталися сутички між туристами і прикордонниками після затримки багажу. ВІДЕО

Для перегляду відео натисність на зображення

Для перегляду відео натисність на зображення

У Запоріжжі в аеропорту сталася бійка між туристами і прикордонниками. Інцидент трапився 7 лютого по прильоту літака із Єгипту рейсом Шарм-Ель-Шейх.

У Держприкордонслужбі розповіли, що подружня пара, яка їм здалася нетверозою, вирішила раптово самостійно розвантажити свій багаж, а потім взагалі вчинила бійку і напала на прикордонників

«На зауваження прикордонного наряду щодо дотримання режиму в пункті пропуску, пасажирка обурилась та вдарила по обличчю інспекторку прикордонної служби. Від удару прикордонниця впала та вдарилася об стійку видачі багажу. Її чоловік на зауваження співробітників Держприкордонслужби також реагував агресивно та намагався чинити опір», - зазначили у відомстві.

При цьому додали, що наразі прикордонницю госпіталізовано і вона звернулася в поліцію із заявою про побиття.

Втім, самі туристи розповіли зовсім іншу версію інциденту на Facebook у пабліку «Запоріжжя – події» та оприлюднили відео.

Обурені люди стверджують, що все відбувалося якраз навпаки: били не вони, а їх. Вони півтори години стояли в черзі для отримання багажу – валізи у візках перебували на вулиці за вікном.

"Діти просилися в туалет, навіть не було де присісти, люди просто стояли. На зауваження, чому не видають багаж, співробітники аеропорту не відреагували, сказали – чекайте вантажників, а їх усього дві людини, вилітає два рейси, і вони зайняті", – написала очевидець події.

Тоді якийсь чоловік запропонував самостійно розвантажити свій багаж, і решта громадян підтримали ініціативу. А от прикординники - ні.

"Після того, як остання валіза була розвантажена, налетіли співробітники прикордонної служби, почали бити і викручувати руки тим, хто був там у перших рядах. При цьому одному чоловікові зламали руку. Приїхала поліція", – йдеться в публікації.

На одному із роликів видно, як прикордонники силою вгамовують людей, а на іншому –  туристи кричать прикордонникам «Ганьба».

«За злісну непокору законним вимогам правоохоронців стосовно пасажирів складено адміністративні протоколи за ст. 185-10 КУпАП», - зазначили прикордонники.

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

До Миргородського райвідділу поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про смерть дитини. Тіло 13-річного хлопчика ...

X