Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Харківщині ретельно організовану банду наркодилерів очолювала жінка. ВІДЕО

Незаконна діяльність зловмисників тривала понад рік. Встановлено, що наркозбувачі щоденно реалізовували наркотичні речовини на суму близько 15 тисяч гривень.

До поліції надійшла інформація про те, що група осіб на території Харківської області збуває метадон оптовими та роздрібними партіями через «закладки».

Працівники поліції встановили організатора та співучасників злочину, місця зберігання і фасування наркозасобів, злочинні зв’язки фігурантів. Також встановлено, що зловмисники з метою конспірації своєї діяльності постійно змінювали номери мобільних телефонів, користуючись значною кількістю мобільних терміналів. Гроші від збуту наркозасобів наркоділки отримували  на чисельні карткові рахунки різних банків України, у тому числі оформлені на інших осіб.

Організувала мережу розповсюдження наркотичного засобу на території Харкова 49-річна харків’янка. Вона розподіляла ролі між учасниками наркоугруповання, особисто організовувала поставку наркотичних засобів, контролювала надходження грошових коштів на карткові рахунки та їх подальший розподіл між учасниками.

У кожного учасника групи була своя роль: закладники, фасувальники, кур’єри, та особи, які знімали та перераховували готівкові кошти з електронних гаманців.

Оперативники та слідчі викрили 7 осіб, причетних до вказаного наркоугруповання.

Наразі організаторка а також 32 та 50-річні співучасники затримані.

Під час проведення ряду санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 2 000 доларів США, 9 000 гривень, мобільні телефони, стартові пакети різних операторів, чеки з банківських терміналів, електронні ваги, шприци, підготовлені закладки для подальшого збуту у кількості 20 шт. (по 0,25 г) та  значну кількість «закладок», які були розкладені заздалегідь, для подальшого збуту наркозалежним особам.

Слідчим вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншим викритим учасникам групи та обрання їм запобіжних заходів, а також накладення арештів на вилучені гроші та інше нерухоме і рухоме майно учасників групи.

Проводяться подальші слідчо-розшукові заходи, в тому числі обшуки за місцем мешкання інших встановлених фігурантів злочинної діяльності.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X