Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Одесі ювенального поліцейського підозрюють у зґвалтуванні школярки у розшуку

В Одесі поліцейського ювенальної превенції підозрюють у зґвалтуванні 17-річної одеситки. В ДБР розпочали розслідування, повідомляють у відомстві.

Зясувалося, що тиждень тому 11-класниця не повернулася додому, тож батьки дівчини подали заяву про розшук.

Один з поліцейських із ювенальної превенції зустрів дівчину на вулиці і упізнав її по фото. Події розгорталися 11 лютого. Спочатку вони разом гуляли, а потім він привів дівчину до себе додому.

За словами потерпілої, перед тим як відвести її до батьків, поліцейський, шантажуючи, змусив її вступити з ним в інтимний зв'язок.

Про злочин школярка розповіла 18 лютого вчителю школи, в якій вона навчається.

В поліції на заяву відреагували та перевіряють інформацію щодо неповнолітньої. Проводиться службове розслідування.

Поліцейського відсторонили від роботи. За результатами перевірки буде прийнято рішення про подальшу його службу в рядах поліції.

За попередньою інформацією, поліцейський є інспектором з ювенальної превенції одного з відділень відділу поліції в Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області.

Водночас в поліції з висновками не поспішають. Як наголосили в коментарі «Сегодня», треба враховувати ще й те, що дівчина з неблагополучної сім'ї. Оперативник, про який йдеться, – молодий співробітник, раніше не був помічений у порушенні порядку і законів.

В ДБР за фактом зґвалтування розпочали досудове розслідування неповнолітньої за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії.

Якщо вину поліцейського доведуть, то йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X