Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Бердичеві поліцейські затримали підозрюваного у замаху на зґвалтування

Нагадаємо, днями, близько 19 години, до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про завдання невідомим чоловіком тілесних ушкоджень 21-річній жительці райцентру, яка звернулась за допомогою до медичного закладу. 

Зі слів заявниці поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували обставини. Попередньо, неподалік залізничної станції на жінку напав перехожий, з яким вона щойно розминулась дорогою додому. Постраждала вказала на наявність у чоловіка гострого предмета, чим їй і було заподіяно різану рану шиї. Здійнявши галас і пручаючись, заявниця налякала нападника, і той утік. Жінка запам’ятала прикмети свого кривдника і повідомила їх поліцейським.

У причетності до злочину, вчиненого у районі залізничного вокзалу у Бердичеві, правоохоронці затримали раніше судимого 37-річного місцевого жителя.

Затриманому оголосили про підозру у спробі зґвалтування. Причетність чоловіка до цього злочину викрили дільничні офіцери місцевого відділу поліції.

– Маючи прикмети нападника на бердичівлянку, першочергово ми відпрацювали територію міста, згодом проаналізували записи камер відеоспостереження, вилучені поблизу місця події. Паралельно дільничні офіцери перевірили осіб, які раніше уже мали проблеми із законом. Врешті таким чином було і викрито причетність до злочину місцевого жителя, - повідомив начальник Бердичівського ВП ГУНП Олег Мельничук.

Про чоловіка відомо, що він уродженець Чернігівщини, раніше судимий за низку тяжких злочинів. Останнім часом проживав у м. Бердичеві. У рамках розпочатого досудового розслідування підозрюваного перевіряють на причетність до інших правопорушень. 

Судом чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування триває. Попередньо, підозрюваному може загрожувати від 5 до 10 років ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X